Használat: Pasztőrözze a teljes tejet 72°C-on 15 másodpercig. Amikor a tej 44°C-ra csökken, adjuk hozzá az élesztőt, és keltessük 20 percig; néhány percig keverjük, majd a 28°C-os alvadási hőmérséklet elérésekor adjuk hozzá az oltót.
Az alvadéknak 18/20 perc múlva készen kell lennie. Ezt az alvadékot késsel szeletekre, majd 10 cm vastag kockákra vágjuk, nagyon finomra dolgozzuk, és 20 percig pihentetjük. Egy kevés savót kivonunk, és a túrót a spannarolával dió nagyságú darabkákká dolgozzuk össze. Ezt az alvadékot kb. 10 percig keverjük, anélkül, hogy megtörnénk, majd a tésztát óvatosan a formákba helyezzük, és 35 °C-on tartjuk.
Az első fordítást 20 perc után végezzük el, a túrót mindig melegen tartva. A második fordítás 50 perc elteltével történik. Néhány óra elteltével újabb fordítást végeznek, és a sajtot 8 °C-on, a kamrában 80%-os páratartalom mellett a küvettába helyezik.
Sózás 20%-os NaCl sós lében, sajtkilogrammonként kb. 1 órán át.
Penész és baktérium starter kultúrák | |
Gyártó | Enolandia S.r.l. |
EAN | 2700001179368 |
Termékszám | 13744 |
Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.
Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.
Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.
A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.