Felhasználás: pasztőrözze a tejet 30 percig 65°C-on, majd hagyja lehűlni 38°C-ra.
oltassa be élesztővel a zacskón feltüntetett arányban, óvatosan keverje kb. 5 percig; adjon hozzá borjúoltót az ajánlott arányban. Körülbelül 18 perc elteltével keverje bele a mogyoróstopot, és várja meg, hogy az alvadék megszáradjon. A savó eltávolítása után kivonjuk, és kis cacciotto formákba helyezzük.
Kb. egy óra elteltével 4/5-öt alkalommal megforgatjuk, és 30 percenként ellenőrizzük a pH-értéket.
Amikor ez eléri az 5,40-et, 8/10 °C-os, 80%-os páratartalmú kamrába helyezzük. Másnap 20%-os sós lében sózzuk (2 óra minden kilogramm sajtra) vagy szárítjuk. Három nap elteltével a sajtot becsomagolják, hogy a fehér penész kialakulását megakadályozzák.
Az érlelés a gyártás után 15 nappal történik.
Penész és baktérium starter kultúrák | |
Gyártó | Enolandia S.r.l. |
Termékszám | 13745 |
Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.
Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.
Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.
A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.