A rénszarvas, hóember és szán vidám karácsonyi motívumai feldobják a karácsonyi asztalt. Töltse meg a formát olvasztott csokoládéval, a felesleget törölje le egy spatulával, és kopogtassa a formát a munkalapra, hogy a csokoládé ne buborékosodjon. Hűtjük be a csokoládékat (a forma -60 °C-ig bírja a hőmérsékletet). Az egyes figurák gyönyörűen díszítettek, és a szilikon tapadásmentességének és rugalmasságának köszönhetően mindig könnyen leválaszthatók. A forma mosogatógépben mosható.
Egy foodbloggerrel teszteltettük nektek:
A Silikomart szilikon csokoládéformái kiemelkednek minőségükkel. Nagyon szeretem használni őket, és nagyon elégedett vagyok ezzel a márkával. Sokféle van a boltban és mindenki az igényeinek és szükségleteinek megfelelően választhat formát. Ez a forma karácsonyi motívummal rendelkezik, és egyaránt alkalmas pralinék készítésére és különösen kis csokoládék öntésére. Ezek különösen a gyermekek számára lesznek vonzóak. A csokoládék és a pralinék minden bizonnyal a karácsonyi asztal díszei lesznek, de megfelelő ajándékként is szolgálhatnak. Ha töltelék nélküli csokoládét készítünk, akkor 150 g csokoládéra lesz szükségünk a forma megtöltéséhez. A legjobb, ha lencse alakú csokoládét használunk, de ez nem követelmény. Használhatunk étcsokoládét is, amelyet kisebb darabokra vághatunk. A csokoládét felhasználás előtt meg kell olvasztani és temperálni, attól függően, hogy milyen típusú csokoládét használunk. A csokoládé megolvasztásához vagy egy elektromos temperálógép, vagy egy vízfürdőnek nevezett edény, vagy egy fedeles szilikon tál használható. Alkalmas a mikrohullámú sütő vagy akár egy hagyományos vízfürdő is. Ha gyakrabban fogsz csokoládéval dolgozni, javaslom, hogy szerezz be egy hőmérőt a temperáláshoz. Ebben a boltban minden kapható.
Öntsd a temperált csokoládét a formába, oszlasd el a csokoládét a mélyedésekben, simítsd el a felületet, és néhányszor üsd meg a formát az asztallapon. Ez megszabadít minden buboréktól. Hűtjük be a formát, és ha a csokoládé megdermedt, kanalazzuk ki a csokoládét. Ha pralinét készítünk, egy kis ecsettel kenjük be a forma mélyedéseit az olvasztott csokoládéval, és miután a csokoládé megdermedt, ismételjük meg a műveletet. Ezután tegye bele a tölteléket, és zárja le a pralinék tetejét a csokoládéval. Hagyjuk megdermedni, és húzzuk le. A csokoládékat és a pralinékat különböző ízkombinációkban készítheti el, ha különböző összetevőket ad hozzá.
Azoknak, akiknek nincs tapasztalatuk a temperálással kapcsolatban, Radek Šubrt videója segít.
A forma 100% platina szilikonból készült, és - 60°C és + 230°C közötti hőmérsékletet bír ki. Mosogatógépben mosható. Nagyon elégedett vagyok vele és mindenkinek ajánlom. M.F.
Csokoládé és praliné formák | |
Szilikon csokoládéformák | |
Pralinéforma | |
Karácsonyi csokoládé formák | |
Gyártó | Silikomart |
EAN | 8051085191949 |
Termékszám | 22.123.77.0065 |
Anyag | szilikon |
Színes | Barna |
Ellenőrzött vásárló - olyan vásárló véleménye, aki már megvásárolta a terméket.
Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.
Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.
Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.
A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.