A panna cotta a leghíresebb olasz desszert. Ez egy tejszínből vagy tejszínhabból készült édes ételekből álló készlet. A klasszikus panna cotta elkészítése egy kis főzést és egy kis időt igényel, mivel a krémkeveréket főzés vagy melegítés után hagyni kell megdermedni. Ez a krémes desszert határozottan nem "gyors". A kifinomult mediterrán specialitásnak ez a változata azonban sokkal kevesebb időt vesz igénybe, és ami a legjobb, nem kell főzni. Egyszerűen keverje bele a tejet, és élvezze olaszosan. A panna cotta tetejére a hozzá tartozó gyümölcsös és friss eperszósz kerülhet. Az elkészítéséhez 300 g tejre és 200 g tejszínre van szükség. Öntsön 300 ml langyos tejet egy magas keverőtálba. Adjuk hozzá a tejszínport, és elektromos kézi mixerrel (habverővel) keverjük a legalacsonyabb fokozaton, majd a legmagasabb fokozaton kb. 1 percig. Ezután adjunk hozzá 200 g tejszínt, és keverjük a legalacsonyabb fokozaton. Most öntse a folyékony desszertet desszertes poharakba vagy egyéni formákba. A keveréket legalább 2 órán át hűtőben kell hűteni. Tálalás előtt díszítse eperöntet és tetszés szerinti díszítéssel.
Összetevők: Panna Cotta Mix 80g (cukor, módosított keményítő, zselatin, maltodextrin, aroma), eper gyümölcsszósz: (eper (30%), víz, cukor, fruktóz-glükóz szirup, savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav, nátrium-citrátok, kalcium-citrátok; gyümölcs- és növényi színezékkivonatok sárgarépa és pórsáfrány, zselésítőszer: pektinek; sűrítőanyag: xantángumi; aromák, tartósítószerek: kálium-szorbát).
A késztermék tartalmaz:
100g adag (153g) RDE *
Energia (kJ) 756 kJ 1157 kJ 14%
Energia (kcal) 181 kcal 277 kcal 0%
Zsír 10,9 g 16,7 g 24%
ebből telített zsírsavak. savak 6,5 g 9,9 g 50%
Szénhidrátok 17,2 g 26,3 g 10%
ebből cukor 15,3 g 23,4 g 26%
Fehérje 3,5 g 5,4 g 11%
Só 0,1 g 0,15 g 3%
* Referencia egy átlagos felnőttre (8400 kJ / 2000 kcal).
Krémpor: cukor, étkezési zselatin (sertéshús), módosított keményítő, maltodextrin, aroma. Eperszószpor: cukor, fagyasztva szárított eper (2%), módosított keményítő, természetes aroma, savanyító citromsav, színezék, kalcium-céklalé koncentrátum; gyümölcs- és zöldségszínezék kivonatok sárgarépa és pórsáfrány, zselésítőszer: pektinek; sűrítőanyag: xantángumi; aromák, tartósítószerek: kálium-szorbát.)
Allergének | Tej, diófélék, tojás |
Energiaérték kJ | 1157 kj |
Energiaérték kcal | 276,5 kcal |
Zsírok | 11 g |
- ebből telített zsírsavak | 6,1 g |
Szénhidrátok | 16 g |
- ebből cukrok | 14 g |
Fehérje | 3,4 g |
Szál | 0 g |
Só | 0,09 g |
Németország
Sütemények, tészták, desszertek készítése | |
Gyártó | RUF |
EAN | 4002809010149 |
Termékszám | 11014 |
Ellenőrzött vásárló - olyan vásárló véleménye, aki már megvásárolta a terméket.
Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.
Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.
Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.
A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.