Loading...

Tésztavágó 131501

Mechanikus rozsdamentes acél gép házi tészta készítéséhez. ... Részletes leírás
Áraink ÁFÁ-val együtt
13 280 Ft
Raktáron Utolsó darabok
db

Részletes termékleírás

Mechanikus rozsdamentes acélból készült gép házi tészta készítéséhez. Segítségével akár 15 cm széles, enyhén hullámos tésztát is sodorhat. Maga a tészta vastagsága az oldalsó kerék elforgatásával állítható 3 mm-től egészen a vékony, szinte átlátszó, 0,5 mm vastag tésztacsíkokig. Az így elkészített lapok finom házi lasagne készítésére vagy további feldolgozásra alkalmasak.

A behelyezett fogantyú néhány fordulatával a készülék klasszikus, 2 mm széles levestésztát varázsol, amely szárításra vagy azonnali főzésre alkalmas levesben, valamint széles, 6,5 mm széles oldaltésztát. A tészta hossza ízlés szerint, illetve a behelyezett tésztalap hossza szerint.

Remek lesz sült húsokhoz, sajtmártással és gombával, valamint a klasszikus mákos tészta retro emlékeként.

Agépet egy csavarral rögzíti a munkalaphoz vagy az asztalhoz, használat után csak tisztítsa meg egy konyharuhával vagy kefével, és tárolja.

A használati útmutatót itt nyithatja meg >>

Termék paraméterei

Tésztakészítő gépek
Gyártó Orion
EAN 6923592211774
Termékszám OR-131501

A termék felülvizsgálata

Írjon véleményt
Szép gép, örültünk, hogy nehéz, aggódtunk néhány fórum anyag miatt, de kifogástalan.

Ellenőrzött vásárló - olyan vásárló véleménye, aki már megvásárolta a terméket.

Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.

Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.

Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.

A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.

További ajánlott

Francesco tésztagép 131512

A saját készítésű házi tészta népszerűsége folyamatosan növekszik .
23 250 Ft
Raktáron utolsó 3 darabok

Haj tészta gép 131504

Szereti, ha a levesben a tészta vékony, vékony és szintén házi tojásból készült? Kézzel általában nem
9 950 Ft
Raktáron utolsó 2 darabok