Loading...

Tálalószőnyeg MANGO átmérő 39 cm 126834

Egy gyönyörű mangófából készült vágódeszka különleges, jellegzetes mintával és a kerületet körülvevő kéreggel stílusos kiegészítője lesz a konyhaasztalnak. ... Részletes leírás
Áraink ÁFÁ-val együtt
8 290 Ft
Raktáron több mint 10 db
db

Részletes termékleírás

Agyönyörű mangófából készült vágódeszka, sajátos, jellegzetes mintával és a kerületet körülvevő kéreggel , stílusos kiegészítője lesz a konyhaasztalnak. Kerti partin, grillpartin is remekül mutat majd, különösen , ha az asztal közepére, egy virágváza alá helyezi, egytálételes süteményeket vagy cupcake-eket tálal rajta. Hozzáad otthonod meleg hangulatához, esetleg más mangófából készült darabokkal együtt.

Magassága 2,8 cm, így például tányérok, levesestálak vagy lámpások alá terítékként is használhatod, de egy megterített esküvői asztal közepén vagy egy jeles évforduló megünneplésekor domináns részletként is népszerű.

Ha koszos lesz, csak törölje át nedves ruhával, ne áztassa, és időnként fesse le étolajjal. Lehetséges, hogy ezután a folyamat után a mangófa sötétedni fog, és a fa szemcséi kiemelkednek.

Termék paraméterei

36 cm-es és nagyobb torta alátétek
Gyártó Orion
EAN 8592381175931
Termékszám OR-126834

A termék felülvizsgálata

Írjon véleményt

Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.

Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.

Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.

A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.

További ajánlott

Tortalap 36cm díszített széllel

Tortalap díszített széllel, arany színű. Átmérője 36 cm.
660 Ft
Raktáron > 10 db

Torta alátét átmérője 40cm arany -

Tortalap dekoratív peremmel, arany színű. Átmérője 40 cm.
600 Ft
Raktáron > 10 db

Torta alátét 1db kétoldalas fekete arany 40cm

A torta alátét lehetővé teszi a sütemények, tekercsek vagy más desszertek kezelését.
1 530 Ft
Raktáron > 10 db

Kerek torta alátét zöld 40 x1,2 cm

Alumíniummal bevont, cellulózból készült kerek süteményszőnyeg.
3 110 Ft
Raktáron 4 ks