Loading...

Szilikonforma darázsfészkekhez / méhkaptárakhoz


TESZTELT
Szilikonforma darázsfészkekhez / méhkaptárakhoz
Szilikonforma darázsfészkekhez vagy méhkaptárakhoz. Ez a sütés nélküli édesség sokak számára a legjobb, és nem csak karácsonyra. ... Részletes leírás
Áraink ÁFÁ-val együtt
4 800 Ft
Raktáron több mint 10 db
db

Részletes termékleírás

Egyszerre akár 28 kaptárat is készíthet a szilikon darázsfészek-formában. Minden egyes kaptár körülbelül 5 cm magas, a legszélesebb pontján 3,2 cm átmérőjű. Minden egyes kaptárt tehát egy normál méretű kekszből lehet készíteni. A teljes forma mérete 32x18cm. Ez a szilikonforma 220C-ig bírja a hőmérsékletet, így akár sütni is lehet benne. Éles tárgyakkal nem szabad használni, a forma megsérülhet/vágódhat. a dobozon lévő fotó csak illusztráció. A receptet és a finom és közkedvelt darázsfészek elkészítésének módját a termék dobozán és itt a leírásban találja.




Darázsfészek recept
A sütés nélküli tésztához szükségünk lesz:
200g darált piskóta
200g porcukor
100g lágyított vaj
5 evőkanál rum
5 evőkanál tej
5 evőkanál kakaó
A krémhez szükségünk lesz:
150g lágyított vaj
150g cukorliszt
1 db tojássárgája
1 evőkanál Rum
A befejezéshez szükségünk lesz:
Egész keksz
Cukorliszt
A tésztához szükséges összes hozzávalót gyúrással összekeverjük, majd 10 percig a hűtőben hagyjuk. Közben készítsük el a krémet. A vajat egy tálban vízfürdő fölött megolvasztjuk, belekeverjük a rummal és a tojássárgájával elkevert cukrot. Addig keverjük, amíg sima krém nem lesz belőle. Ezt töltsük át lehetőleg egy eldobható díszítőzacskóba, a díszítőnyílás levágása nélkül még, a végére kössünk csomót, hogy a krém ne folyjon ki. Tegyük a zacskóban lévő krémet a hűtőbe, hogy egy kicsit megdermedjen. Alaposan megszárítjuk a lúdfészkek szilikonformáját, majd porcukorral meghintjük. Töltsön meg minden egyes Libafészket zsúfolásig az így kapott tésztával. Fogjon egy főzőedényt, és a nyelével készítsen lyukat minden egyes Libafészekbe. Ha a tészta nem ragad a fához, érdemes először cukorba mártani, majd beleszúrni a tésztába. A krémes zacskót a hegyénél kissé vágjuk be, éppen csak annyira, hogy a krém kifolyhasson. Töltsük meg a darázsfészek minden lyukát krémmel. Végül zárjuk le minden egyes Libafészket egy egész piskótával. Az egészet tegyük a hűtőbe, hogy megdermedjen. Ha megszilárdult, fordítsa meg a formát, és vegye ki a kész Libafészkeket. Tartsa ezeket hűvös, száraz helyen.

Video recept a darázsfészkekhez

Próbálja ki a legnépszerűbb karácsonyi édességet - a darázsfészket videós receptünkkel.

A termék felülvizsgálata

Írjon véleményt
Tökéletes termék????
Ennek a szilikonformának a használatával nagyon gyorsan elkészíthetőek a darázscsapdák. Rövid hűtőszekrényben töltött idő után a kaptárak tökéletesen összeállnak. Így rövid idő alatt nagyszámú kaptárat lehet készíteni, amelyek mind hasonlítanak egymásra.
Ítéletet majd akkor mondok, ha kipróbáltam.

Ellenőrzött vásárló - olyan vásárló véleménye, aki már megvásárolta a terméket.

Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.

Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.

Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.

A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.