Loading...

Szilikon forma csokoládéhoz - kúpok

Kiváló minőségű szilikonforma 15 csokoládétölcsérhez. O2,6cm, magasság 2,8cm. ... Részletes leírás
Áraink ÁFÁ-val együtt
3 460 Ft
Raktáron 4 darab
darab

Részletes termékleírás

A csokoládékúpokat használhatja tortadíszítésként, vagy egyszerűen csak eheti őket úgy, ahogy vannak. A formába 112,5 ml csokoládé fér bele. Töltse meg a formát olvasztott csokoládéval, a felesleget törölje le egy spatulával, és kopogtassa a formát a munkalapra, hogy a csokoládéban ne legyenek buborékok. Hűtjük be a csokoládékat (a forma -60°C-ig bírja a hőmérsékletet). A szilikon tapadásmentességének és rugalmasságának köszönhetően a csokoládék mindig könnyen lehúzhatók és mindig sima, fényes felületűek.

Egy foodbloggerrel teszteltettük:

Egy nagyon jó minőségű szilikonforma csokoládékúpokhoz, amit átneveztem kúpoknak. A forma -60°C-tól +230°C-ig bírja a hőmérsékletet, és nagyon könnyen használható. Egy forma megtöltéséhez 110-115 g csokoládéra lesz szükséged. A csokoládét használat előtt meg kell olvasztani és temperálni. Erre a célra ideális egy duplafalú edény, amelynek két oldala között víz van. Ez helyettesíti a klasszikus vízfürdőt, ahol vigyáznunk kell, hogy egy csepp víz vagy gőz se kerüljön a csokoládéba. De extra óvatossággal is elkészíthető; van, aki mikrohullámú sütőben olvasztja meg. A teljes csokoládémennyiség kb. 2/3-át apróra vágjuk vagy kisebb darabokra törjük, és kb. 45 °C-os hőmérsékleten, gyakori kevergetés mellett lassan felolvasztjuk, majd levesszük a tűzről. Adjuk hozzá a maradék, kisebb darabokra tört csokoládét, és hagyjuk megolvadni, így temperáljuk a csokoládét. Hűtés után a hőmérsékletnek 29 °C-31 °C között kell lennie, a típustól függően. A fehér csokoládé 29°C-on, a tej- és étcsokoládé 30°C-31°C-on használható fel. Ha nincs hőmérője, próbálja meg az alsó ajkára helyezni. A csokoládénak nem szabad forrónak lennie, de hidegnek sem. Ezután töltse meg a formát, óvatosan "ütögesse" néhányszor az asztallaphoz, hogy a légbuborékok kiszoruljanak. Egyetlen mozdulattal, pl. egy keményebb spatulával igazítsa ki a felületet, és törölje le a felesleges csokoládét. Hagyjuk hűvös helyen megdermedni, majd vegyük ki a kúpokat a formából. Ez nagyon egyszerű. A csokoládék közvetlen fogyasztásra, valamint különböző desszertek díszítésére is alkalmasak. A magam részéről csak ajánlani tudom a formát. Nemcsak a használata, hanem a karbantartása is nagyon egyszerű. Mosogatógépben mosható. M.F.

Készítsen eredeti csokoládét chocotransfer segítségével

1 110 Ft
Raktáron
1 260 Ft
Raktáron
1 100 Ft
Raktáron
1 100 Ft
Raktáron

Termék paraméterei

Csokoládé és praliné formák
Szilikon csokoládéformák
Pralinéforma
Gyártó Silikomart
EAN 8051085044566
Termékszám 22.120.77.0065
Anyag szilikon
Színes Barna

A termék felülvizsgálata

Írjon véleményt
megfelelt az elvárásoknak

Ellenőrzött vásárló - olyan vásárló véleménye, aki már megvásárolta a terméket.

Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.

Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.

Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.

A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.