A szilikon többcélú anyag. Ebben a formában szív alakú jeget készíthet (-60°C-ig ellenáll a hőmérsékletnek), ami érdekesebbé teszi az italokat. Vagy csokoládét önthetsz a formába, és gyönyörű bonbonokat készíthetsz.
Egy foodbloggerrel teszteltettük neked:
Nagyon szeretem a Silikomart szilikon csokoládéformákat, nagyon elégedett vagyok a márka termékeivel. Különböző kivitelben kaphatóak, és tényleg mindenki számára van valami. Ezt a szív formát egész évben és minden alkalomra használni fogom. De a házi készítésű praliné vagy csokoládé ebben a formában a Valentin-napon lesz a legkeresettebb. Ha a formát csak csokoládéhoz használjuk, 180-190 g-ra lesz szükség. Minden fajta használható, tejes, sötét és fehér. Ha valaki pralinét szeretne készíteni, 120 g csokoládé és valamilyen tartósabb töltelék is elég lesz. Például nagyon egyszerű: 50 g kókuszdió 80 g cukrozott sűrített tejjel összekeverve. Sok lehetőség van, és a kreativitásnak nincsenek határai. A pralinék készítésekor a csokoládét edényben - vízfürdőben - megolvasztom, egy kis ecsettel vékony rétegben megfestem a forma mélyedéseit, és hagyom a csokoládét a hidegben megdermedni. Ezután még egyszer megismétlem a folyamatot, és miután ismét megdermedt, a töltelékből egy kis darabot a perem alá töltök, és a csokoládéval befejezem. Elsimítom a felületet, és a formán kívülről letörlöm a felesleges csokoládét. Néhány órára, lehetőleg egy éjszakára hűtőbe teszem, majd kihúzom a pralinékat a formából. Tökéletesen működik. Ha valaki csak önteni szeretné a csokoládét, miután felolvasztotta és megtöltötte a formát, javaslom, hogy a formát többször ütögesse meg magasról az asztallapon, hogy elkerülje a légbuborékokat. Ha egy fából készült keverőpálcával megkeményítjük a formában lévő, kissé megkeményedett csokoládét, akkor a szívet a forró csokoládéhoz használjuk, ahol a csokoládét a forró tejbe tesszük és megkeverjük, hogy felolvadjon. A csokoládéhoz egy kis fahéjat is adhatunk készítés közben. Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg a videót Radek Šubrt úr tanácsaival, nekem nagyon sokat segített.
Mindenkinek sok örömet és sikert kívánok a csokoládék vagy pralinék készítéséhez, és hiszem, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek ezzel a formával, mint én. A nyári hónapokban természetesen jeget is lehet készíteni belőle az italok hűtéséhez. M.F.
Jégformák és jégtörők | |
Csokoládé és praliné formák | |
Szilikon csokoládéformák | |
Pralinéforma | |
Csokoládé és praliné témájú és alakú formák | |
Jégformák | |
Valentin-nap | |
Gyártó | Silikomart |
EAN | 8051085019090 |
Termékszám | 22.101.77.0065 |
Anyag | szilikon |
Méret | 11.4 x 21.6 x 2.5 cm |
Kötet | 150 ml |
Színes | Barna |
Ellenőrzött vásárló - olyan vásárló véleménye, aki már megvásárolta a terméket.
Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.
Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.
Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.
A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.