Vidám forma cukorkák készítéséhez aranyos malacok formájában. A forma tapadásmentes és rugalmas, így a malacokat mindig könnyen kihámozhatod belőle. Összesen 16 malacot készíthetsz benne, amelyeket csak úgy megehetsz, vagy tortadíszként is használhatsz. A forma mosogatógépben mosható. Egy malac mérete 3,5 x 3,2 x 1,5 cm, térfogata 120 ml.
Egy foodbloggerrel teszteltettük nektek:
Ez az igazán vidám forma alkalmas töltetlen csokoládékhoz és pralinék készítéséhez is. Ha csak csokoládéhoz használjuk, akkor 150 g-ra lesz szükségünk az egész forma megtöltéséhez. Pralinék készítéséhez kevesebb, attól függően, hogy milyen vastagon bevonjuk az oldalát és mennyi tölteléket használunk. A csokoládét felhasználás előtt meg kell olvasztani és temperálni. Nagyon ajánlom egy duplafalú edényt, amiben víz van. De megolvasztható hagyományos vízfürdőben vagy mikrohullámú sütőben is. A csokoládét aprítsuk vagy törjük kisebb darabokra, a teljes mennyiség kb. 2/3-át lassan, gyakori kevergetés mellett olvassuk fel kb. 45 °C-on, majd vegyük le a hőforrásról. Adjuk hozzá a maradék csokoládét, hagyjuk megolvadni, és temperáljuk a csokoládét. Lehűtve a hőmérsékletnek 29°C - 31°C között kell lennie, a típustól függően. A fehér csokoládé 29°C-on, a tej- és étcsokoládé 30°C-31°C-on használható. Ha nincs hőmérője, próbálja meg az alsó ajkára helyezni. A csokoládét nem forrónak, de nem is hidegnek kell lennie. Ezután töltse meg a formát, óvatosan "ütögesse" néhányszor az asztallaphoz, hogy a légbuborékok kiszoruljanak. Törölje át a felületet egy határozott spatulával, és helyezze a formát hűvösebb helyre. Ha a csokoládék teljesen megdermedtek, nagyon könnyen ki lehet húzni őket a formából. A pralinékhoz a csokoládét ugyanígy megolvasztjuk, egy kisebb kerek ecsettel vékony rétegben felvisszük a csokoládét a lyukak oldalára, és hagyjuk megdermedni. Ismételjük meg még egyszer, és miután ismét megdermedt, tegyük bele a tölteléket. Miután kihűlt, öntsük a csokoládét a pralinékra, hogy lezárjuk őket. Egyetlen mozdulattal simítsuk el a felületet egy kemény spatulával vagy hasonlóval. Amikor teljesen megszilárdult, húzzuk le. A formával nagyon könnyű dolgozni és könnyen karbantartható. Mosogatógépben mosható. A forma -60°C és +230°C közötti hőmérsékleten használható. Nagyon elégedett vagyok a formával, ezért ajánlom. M.F.
Szilikon csokoládéformák | |
Pralinéforma | |
Csokoládé és praliné témájú és alakú formák | |
Gyártó | Silikomart |
EAN | 8051085252107 |
Termékszám | 22.135.77.0065 |
Anyag | szilikon |
Színes | Barna |
Ellenőrzött vásárló - olyan vásárló véleménye, aki már megvásárolta a terméket.
Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.
Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.
Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.
A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.