A könyvben több tucat receptet talál a szerző és a mestermentők tapasztalataiból. A kézikönyvben mindent megtalál az otthoni és a házi füstöléssel kapcsolatban. Megtudhatja, hogyan kell a húst megfelelően betölteni és füstölni, hogyan kell füstölőházat építeni, hogyan kell megfelelően füstölni a halat, a kolbászt, a hurkát és sok más hasznos információt. A Vladimír Dyk című könyv szerzője.
Könyvek | |
EAN | 9788024740683 |
Termékszám | 0198666 |
Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.
Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.
Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.
A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.