Loading...

Leveskanál AUTO 143687

Amikor a gyerekek azon töprengenek, hogyan terítsenek rendesen az asztalra ebédhez, vagy meg akarják etetni magukat, egy szép, autós motívummal ellátott gyermekkanál segíthet nekik, amely ideális leveshez, babakásához, szószokhoz és rágcsálnivalókhoz. ... Részletes leírás
Áraink ÁFÁ-val együtt
1 310 Ft
Raktáron utolsó 2 darabok
db

Részletes termékleírás

Amikor a gyerekek azon töprengenek, hogyan terítsenek rendesen az asztalra ebédhez, vagy meg akarják etetni magukat, egy szép, autós motívummal ellátott gyermekkanál segíthet nekik, amely ideális leveshez, babakásához, szószokhoz és rágcsálnivalókhoz.

Mérete és súlya a kisgyermekek kezéhez igazodik.

A gyermek evőeszközök előnyei:

  • minőségi, teljesen rozsdamentes acélból készült kivitel
  • lekerekített élek
  • mosogatógépben mosható

Megjegyzés: Az evőeszköz nem játék, 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára. Mosogatógépben mosható, de a színes nyomtatás miatt javasoljuk a kézi mosást.

Termék paraméterei

Evőeszközök gyermekeknek
Gyermek evőeszközök
Gyártó Orion
EAN 8592381161446
Termékszám OR-143687

A termék felülvizsgálata

Írjon véleményt

Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.

Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.

Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.

A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.

További ajánlott

Gyermek evőeszközök ANIMALS 3db

Három darabos készlet rozsdamentes acél evőeszköz állatos díszítéssel.
2 720 Ft
Raktáron > 5 db

Gyermek evőeszközök AUTO 3 db 143688

Az autós motívummal ellátott evőeszközöket a helyes asztali viselkedés gyakorlására használják .
3 810 Ft
Raktáron 5 ks

Gyermek evőeszközök Frog 3db

Három darab rozsdamentes acél evőeszköz készlet, béka alakú műanyag nyéllel.
2 720 Ft
Raktáron 5 ks

Evőeszközök gyerekeknek 2db Mancs őrjárat

Příbory pro děti Paw Patrol. V balení 2 ks.
680 Ft
Raktáron Utolsó 1 darabok