A hús sütésekor fontos a megfelelő hőmérséklet biztosítása. Ha túl sokáig főzzük a húst, akkor kemény lesz, mint a nyelvhal. Ellenkező esetben megbetegedhetünk az elfogyasztása után, vagy elkaphatunk egy idegen organizmust. Ezért jó, ha mindig van kéznél a konyhában egy működő húshőmérő.
Nem kell minden alkalommal húshőmérőért nyúlni, amikor húst akarunk készíteni ebédre. A csirkehús esetében például egy pillantással megállapíthatja, hogy készen van-e már. A húshőmérő különösen ajánlott sertés-, borjú-, birka- és vadhúshoz. Nemcsak sütéshez, hanem grillezéshez, füstöléshez és főzéshez is használható. Többféle hőmérő létezik. Már az alaptípusok is, amelyeket viszonylag olcsón lehet vásárolni, elegendőek a normál használatra. A digitális hőmérők, amelyek több speciális tartozékkal is rendelkeznek, természetesen kicsit drágábbak. Még így sem túlzó összegekről van szó, hanem mindössze száz koronáról.
A kiemelt termékeket az eladások és a raktárkészlet alapján rendezzük, majd véletlenszerűen hozzáadjuk a kedvezményes és az új termékeket.
Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.
Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.
Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.
A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.