A Dr. Oetker finom gluténmentes burgonyakeményítője, a Solamyl hagyományos termék, és sokféleképpen felhasználható: sütemények és péksütemények lágyítására, gyümölcslevek sűrítésére és az ázsiai konyhában is. Tészták lágyításához: Piskótatészta lágyításához a liszt tömegének akár 1/3-át is helyettesíthetjük Solamyl keményítővel. A mártás sűrítéséhez 700 ml folyadékhoz adjunk kb. 50 g Solamyl keményítőt 50 ml vízben feloldva, és hagyjuk kb. 3 percig főni. Összetevők: burgonyakeményítő Tápértékek 100 g-ra: energia 1355 kJ/319 kcal, zsír 0,2 g (ebből telített zsírsavak 0,1 g), szénhidrát 79 g (ebből cukrok 0,5 g), fehérje 0,1 g, só 0 g.
A csomag a következőket tartalmazza: 200 g
burgonyakeményítő
Energiaérték kJ | 1355 kj |
Energiaérték kcal | 323,8 kcal |
Zsírok | 0,2 g |
- ebből telített zsírsavak | 0,1 g |
Szénhidrátok | 79 g |
- ebből cukrok | 0,5 g |
Fehérje | 0,1 g |
Szál | 0 g |
Só | 0 g |
Németország
Egyéb ehető választék | |
Gyártó | Dr. Oetker |
EAN | 8584002007257 |
Termékszám | DR-DO0021 |
Ellenőrzött vásárló - olyan vásárló véleménye, aki már megvásárolta a terméket.
Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.
Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.
Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.
A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.