Loading...

Cukrászsütemény 2,5 cm/200 db 120055

Vidám sütőpapírból készült, akár 220 °C-os hőmérsékletnek is ellenálló süteményes sütemények minden otthoni cukrásznak és péknek. ... Részletes leírás
Áraink ÁFÁ-val együtt
810 Ft
Raktáron utolsó 2 darabok
db

Részletes termékleírás

Vidám sütőpapírból készült, akár 220 °C-os hőmérsékletnek is ellenálló süteményes sütemények minden otthoni cukrásznak és péknek. Jó megoldás kisebb muffinok és cupcake-ek sütésére a formák vagy tálcák mosásával járó gondok nélkül. Vagy tehet bele sütetlen édes golyókat, és csokoládéval, dióval, gyümölccsel vagy isteni sós karamellel öntheti le őket.

Főleg partik, születésnapi és gyerekzsúrok, esküvők alkalmával, de húsvéti és karácsonyi finomságokhoz is használhatja őket.

A papírmuffinok használatának előnyei:

  • a sütőben sütéskor akár 220 °C-os hőmérsékletet is kibírnak.
  • édes és sós desszertek tálalhatók bennük
  • nincs mosogatás, a süteményeket használat után egyszerűen kidobja.
  • az alsó átmérője 2,5 cm

A termék felülvizsgálata

Írjon véleményt

Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.

Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.

Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.

A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.

További ajánlott

Egyszarvú muffin kosárkák 24 db muffin kosárkák 24 csésze

Muffin kosárkák és tortadíszítő egyszarvú motívummal.
2 630 Ft
Raktáron > 10 db

Pasztell papír muffin formák tulipán, 24 db

1 150 Ft
Raktáron > 10 db

Cupcake kosarak színes 100db

Muffin kosarak színes, 100 db csomagban.
3 340 Ft
Raktáron > 5 db

24 darabos készlet unikornisos cupcakes és dugók

Készlet muffinok és cupcake linzerek muffinokhoz és cupcake-ekhez. 24 db a csomagban.
1 760 Ft
Raktáron > 5 db