Felhasználás: Sütéshez és cukrászipari gyártáshoz öntéshez, fondant töltelék és krém készítéséhez. A fondantot duplikátorban vagy vízfürdőben 40 °C-ra melegítjük állandó keverés mellett. Kb. 40 ml vizet vagy cukoroldatot használjon 1 kg fondanthoz. A fondant hőmérséklete nem haladhatja meg a 40 °C-ot, mivel a magasabb hőmérséklet nemkívánatos módon károsítja a fondant mikrokristályos szerkezetét, és minőségromlást okoz. A szín tiszta fehér. Tiszta, száraz, egyéb szagoktól mentes helyen tároljuk. Védje a közvetlen napfénytől. Tárolási hőmérséklet 20°C max 25°C. Fagytól védje. Optimális páratartalom 50-60%, max 70%. Összetevők: cukor, glükózszirup, víz. Tápértékek 100 g-ban: energia 1515 kJ/356 kcal, zsír 0 g (ebből telített zsírsavak 0 g), szénhidrát 89 g (ebből cukor 81 g), fehérje 0 g, só 0 g.
Fondant, Dip és Drip glazúrok | |
Gyártó | dortis |
EAN | 8595019692121 |
Termékszám | DR-VG603 |
Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.
Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.
Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.
A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.