A Callebaut® kakaóvajat, amely a csokoládétermékeket készítő kreatív séfek kulcsfontosságú összetevője, prémium minőségű, egész pörkölt kakaóbabból préselik. 100%-os tisztaságú, semleges ízű és színű. Figyelemre méltó alap a spriccelős színkeverékek készítéséhez. Kiváló összetevő a csokoládé folyékonyságának beállításához is. Adjon hozzá 1-8% kakaóvajat a csokoládé teljes térfogatához, hogy kissé folyékonyabb csokoládét hozzon létre, amely ideális a vékony vagy nagyon vékony formázáshoz és öntéshez. Emellett javítja a csokoládé fényét és fénytörését, amikor formára préselt és öntött édességekhez használja. Összetevők: - A csokoládéhoz való hozzávalók: - A csokoládéhoz való hozzávalók. Tápértékek 100 g-ra: energia 3766 kJ/900 kcal, zsír 100 g (ebből telített 60,2 g), szénhidrát 0 g, fehérje 0 g, só 0 g.
Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.
Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.
Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.
A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.