A zselésítő anyag tengeri moszatból készül. Gyümölcslevek, zöldséglevesek, ízesített vizek stb. zselésítéséhez használható. 50g-os kiszerelésben. Jellemzők: fehér vagy szürkésfehér finom por, íz és szag nélkül. Felhasználási lehetőségek: cukrászati zselék, pudingok, lekvárok, krém nélküli zselés sütemények. Felhasználás a molekuláris konyhában: újrafelhasználható sűrítő, zselésítő, emulgeálószer, stabilizátor. Nem alkalmas savas környezetbe. Elkészítési útmutató: kimért mennyiséget (pl. 5 g agar 1 liter vízhez) hideg vízbe öntünk, és állandó keverés mellett 75-80 °C-ra melegítjük, amíg teljesen feloldódik. A terméket forrón kell felönteni, mivel alacsonyabb hőmérsékleten csomósodik. Ha 50 °C-ra lehűtjük, tiszta, szilárd, rugalmas kocsonya keletkezik. Ha a teljes mennyiséget nem fogyasztjuk el, a hűtőszekrényben tárolható, és 80 °C-ra melegítve visszanyeri folyékony állagát. Amit talán nem tudsz: Az agar-agar vasat, kalciumot, jódot és más nyomelemeket tartalmaz. Nagyon hatékonyan csökkenti a koleszterinszintet, és alkalmas a magas vérnyomásban szenvedők számára. Amikor az agar-agar áthalad az emésztőrendszeren, felveszi a régi lerakódásokat és megtisztítja a beleket. Nagy mennyiségben fogyasztva enyhén hashajtó hatású, és nagyon könnyen emészthető.
Jellemzői: fehér vagy törtfehér színű finom por, íz és szag nélkül. Felhasználási lehetőségek: cukrászati zselék, pudingok, lekvárok, zselés sütemények krém nélkül. Felhasználás a molekuláris konyhában: újrafelhasználható sűrítő, zselésítő, emulgeálószer, stabilizátor. Nem alkalmas savas környezetbe. Elkészítési útmutató: kimért mennyiséget (pl. 5 g agar 1 liter vízhez) hideg vízbe öntünk, és állandó keverés mellett 75-80 °C-ra melegítjük, amíg teljesen feloldódik. A terméket forrón kell felönteni, mivel alacsonyabb hőmérsékleten csomósodik. Ha 50 °C-ra lehűtjük, tiszta, szilárd, rugalmas kocsonya keletkezik. Ha a teljes mennyiséget nem fogyasztjuk el, a hűtőszekrényben tárolható, és 80 °C-ra melegítve visszanyeri folyékony állagát. Amit talán nem tudsz: Az agar-agar vasat, kalciumot, jódot és más nyomelemeket tartalmaz. Nagyon hatékonyan csökkenti a koleszterinszintet, és alkalmas a magas vérnyomásban szenvedők számára. Amikor az agar-agar áthalad az emésztőrendszeren, felveszi a régi lerakódásokat és megtisztítja a beleket. Nagy mennyiségben fogyasztva enyhén hashajtó hatású és nagyon könnyen emészthető.
mért mennyiség (például 5 g agar 1 liter vízben) hideg vízbe öntjük, és keverés mellett 75-80 °C-ra melegítjük., amikor teljesen feloldódik. Forró vizet kell önteni a termékre, alacsonyabb hőmérsékleten csomók. 50 °C-ra történő lehűtés után tiszta, rögzített, rugalmas zselé. Ha a teljes mennyiség nem kerül felhasználásra, hűtőben tárolható, 80 °C-ra felmelegítve visszanyeri folyékony állagát.
A csomag a következőket tartalmazza: 50 g
agar-agar
Cseh Köztársaság
Színes | Fehér |
Agar, zselatin és pektin | |
Gyártó | dortis |
EAN | 2017000002871 |
Termékszám | DR-653 |
Ellenőrzött vásárló - olyan vásárló véleménye, aki már megvásárolta a terméket.
Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.
Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.
Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.
A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.