Kandírozott gyümölcsök - gyümölcsök, ritkán más növényi részek, amelyeket többszöri főzéssel, egyre édesebb szirupban tartósítanak. Egész gyümölcsök, gyümölcsrészek, virágok, de még a szárak is kandírozhatók. A kandírozott gyümölcsök sütemények és desszertek kísérői, de olyan édességekhez is használják, mint a marokkói sütemények. A gyümölcsöt vagy a gyümölcs héját a kandírozás során úgy rögzítik, hogy a gyümölcsöt vagy a gyümölcshéjat 70-72 % cukrot tartalmazó, növekvő koncentrációjú és megfelelő hőmérsékletű szacharóz- és glükózszirupban ismételten áztatják. A kandírozott gyümölcsöknek három fajtája van: kandírozott - átlátszatlan, finom kristályokat tartalmazó cukorfelülettel; mázas - sima, üveges karamellás felülettel; és karamellizált, cukorral megszórt gyümölcs.
A kiemelt termékeket az eladások és a raktárkészlet alapján rendezzük, majd véletlenszerűen hozzáadjuk a kedvezményes és az új termékeket.
Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.
Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.
Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.
A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.